تماس با فروش دستگاه روغن کشی کنجد 3770299 -919 0 فروش دستگاه روغن گیری کنجد در کشور ایران

نمایندگی انحصاری در ایران

روغن گیری به روش گرم

دستگاه روغن کشی پرس سرد - ضرر های روغن گیری به روش گرم (فصل 4)

در فصل قبل درباره تفاوت هزینه روش های روغن کشی سرد و گرم صحبت کردیم.

در مقاله امروز به ضررهای روغن های حاصل از طریق روغن گیری گرم می پردازیم.

روغن های حاصل در روش گرم قابلیت مصرف را بطور مستقیم ندارند و پایه طبیعی و خلقی آنها تخریب شده
مضافا از نقطه نظر علمی:

١- روغن ها دارای رنگ دانه های تیره حاصل از گرما دهی و یا گرمای حاصل در روش روغن گیری گرم هستند.

٢- ماهیت روغن ها بهم ریخته – و گاهی میزان ترانس روغن ها دگرگون و یا افزایش پیدا کرده است.

٣- سمومی مثل گلیکوزیلانات و اروسیک اسید و یا گسیپول بسته به گونه دانه روغنی مصرف شده در روغن های روغن گیری شده به روش گرم قابل مشاهده هستند.

۴- سازگاری طبیعی روغن های حاصل در روش روغن گیری گرم و حسب مصرف در خوراک انسانی بشدت آسیب دیده اند و بطور کلی ویتامین های محلول در روغن از بین رفته است و روش گرم هرگز نمیتواند جوابی برای موارد مصرفی ای همچون دارو و موارد بهداشتی حسب مصرف روغنها داشته باشد.

گرچه که حامیان روش روغن گیری گرم برای چاره این کار پالایش شیمیایی را تجویز و اعمال می نمایند اما حقیقتا بازگشت حالت طبیعی روغن و فی الواقع ماهیت اصلی روغن، امری محال و ممتنع است و روغن های طریق روغن گیری گرم بعد از تصفیه اینگونه وصف می شوند که چشم و زبان و بینی را فریب میدهند!

بعد محاسبات اقتصادی و کیفیت آن که از حدود ۵٠ سال قبل بنیان گذاشته شد، که باعث ایجاد نشانه مخرب بر سلامت و ظهور امراض و بیماری های عروق و قلبی، بیحالی و نبود انرژی، سرطان سینه در خانمها، ناباروری نسلی و غیره شده است و در پی آن مملکت ها و دولت ها را ناچار به واردات دارو های قیمتی ضد سرطانها و بیماری های ایجاد شده من جمله ام اس رایج کرده است. روش روغن گیری Cold- Pressing طریق مذکور از همان دانه های روغنی تمیز شده در روش روغن گیری Hot-Pressing بدون هیگونه عمل آوری انجام می شود. دانه ها سرد وارد اکسترودر شده و کلیه عملیات لازم در اکسترودر محاسبه شده و کنترل های لازمه از قبیل خود گرمایشی بتوسط دستگاه انجام می شود.




تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به کارائرلر می باشد.
طرح و توسعه توسط آلفاوب