تماس با فروش دستگاه روغن کشی کنجد 3770299 -919 0 فروش دستگاه روغن گیری کنجد در کشور ایران

نمایندگی انحصاری در ایران

روغن کشی یا روغن گیری

نکته ای در مورد روغن زیتون

 

سالم ترين روش براي پخت غذا، روش بخارپز کردن است. در صورتي که ناچار هستيد غذاي خود را سرخ کنيد، بايد از روغن مخصوص سرخ کردني استفاده کنيد. اگر قصد داريد روغني را که يک بار براي سرخ کردن از آن استفاده کرده ايد، دوباره مورد استفاده قرار دهيد، بايد هنگام خريد، در انتخاب نوع روغن دقت کنيد.
بررسي ها نشان مي دهند، متاسفانه مشاهده مي‌شود افراد بسياري براي سرخ کردن مواد غذايي بويژه موادي که جذب روغن بالايي دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زيتون استفاده مي‌کنند. اين در حالي است که اين روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌اي از دود مي‌رسد که ساختار روغن به هم ريخته، ترکيبات جديدي که براي سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمي هستند را تشکيل مي‌دهد.

 

 

روغن زيتون جزو روغن هايي است که نبايد از آن هنگام سرخ کردن مواد غذايي استفاده کرد زيرا باعث توليد مواد سمي و خطرناک مي شود و ساختار ماده غذايي را به هم مي زند از اين رو بهتر است از روغن کنجد استفاده کرد و همچنين بهتر است روغن زيتون را در تماس با نور و گرما قرار نداد.




تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به کارائرلر می باشد.
طرح و توسعه توسط آلفاوب